Pysäköinti

niitty_kartta (002)

Kauppakeskuksen pysäköinti

Kauppakeskuksen 2. ja 3. kerroksessa on yhteensä 150 asiakaspysäköintipaikkaa. Ajoneuvon maksimikorkeus parkkihallissa on 2,2 metriä.

Ajo pysäköintihalliin Länsiväylän suunnalta: Haukilahdenkatu – Niittysillankulma – Niittyportti – Niittypuistonkuja – Kauppakeskus Niityn parkki.

Helsingin suunnasta ajettaessa Haukilahdenkatua Merituulentien risteystä kohti, käännytään ennen oikealla olevia matalia kerrostaloja oikealle Niittysillankulmaan, josta pääsee koukkaamaan Haukilahdenkadun ali. Heti alikulun jälkeen oikealla oleva Niittypuistonkuja vie liikekeskuksen parkkiin. 

 

Pysäköinnin aukioloajat

Ma–su klo 4.30–0.30

 

Pysäköintiohjeet ja -hinnasto

Niityssä pysäköinti on maksutonta 2 ensimmäisen tunnin ajan. Seuraavilta tunneilta maksu on 1 €/h. Saapuessasi ja lähtiessäsi kamera tunnistaa autosi ja pysäköintiaika määräytyy kohteessa käyttämäsi ajan perusteella. Jos asiointisi kestää alle 2 tuntia, voit ajaa suoraan ulos. Aimo Park Easy -pysäköinti on helppoa, huoletonta ja nopeaa!

 

Maksutavat

Jos pysäköintiaikasi ylittää 2 h, valitse mieluisin maksutapa alla olevista vaihtoehdoista:

1. Maksuautomaatti

Voit maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa maksuautomaattiin syöttämällä autosi rekisteritunnuksen ja seuraamalla näytön ohjeita.

2. Verkkosovellus*

Voit ottaa Taskuparkin ja automaattisen maksamisen käyttöösi myös verkkosovelluksessa, osoitteessa taskuparkki.fi

3. Mobiilisovellus*

Taskuparkki-sovellus on kätevin maksutapa, sillä maksu hoituu automaattisesti suoraan sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta.

4. Lasku kotiin

Lähetämme sinulle laskun postitse, mikäli et ole maksanut pysäköintiäsi edellä mainituilla tavoilla. Paperilaskuun lisäämme 5 € laskutuslisän.

*Maksutapa on otettava käyttöön ennen pysäköintikohteeseen saapumista.

Lisätietoja taskuparkki.fi Aimo Park Easy

 

Taskuparkki–sovelluksen käyttöönotto

Voit ladata Taskuparkki –sovelluksen Android tai IOS –puhelimellesi sovelluskaupasta. Lataamisen jälkeen täytä rekisteröinti sovelluksessa ja hyväksy käyttöehdot. Tämän jälkeen syötä sovellukseesi maksukortin tiedot, autosi rekisteritunnus ja aktivoi kameratunnistus päälle. Tämän jälkeen voit vaivatta pysäköidä ilman maksuautomaatilla käyntiä ja sovellus veloittaa maksukorttiasi aina oikean pysäköintiajan mukaisesti.

 

Liityntäpysäköinti, 3.krs

HSL:n lipulla ja 2 €:n maksulla pysäköit 10 h klo 05.00–17.00 (60 paikkaa) tai 24 h Niityn pysäköintihallin 3.kerroksessa (20 paikkaa).

Toimi näin:

1. Pysäköityäsi näytä voimassa oleva HSL:n lippu lukijalle.

2. Syötä rekisterinumero ja maksa 2 €.

3. Lähtiessäsi voit ajaa suoraan ulos, jos olet pysäköinyt sallitun aikavälin sisällä.

4. Muussa tapauksessa veloitus on 1 €/h, joka sinun tulee maksaa maksuautomaatilla ennen ulosajoa.

Mikäli sinulla on Taskuparkkisovellus ja ajat liityntäpysäköintiin, tulee ennen halliin ajoa laittaa sovelluksessa rekisteritunnukseltasi kameratunnistus pois päältä. Mikäli jätät kameratunnistuksen päälle Taskuparkki –sovellukseesi ajaessasi liityntäpysäköintiin, Taskuparkki veloittaa pysäköinnistäsi normaalihinnaston mukaisen hinnan.

 

Aimo Park
Asiakaspalvelu
puh. 020 781 2400
https://www.aimopark.fi/fi-fi/

 

Tervetuloa Niittyyn!

Ostoksille • Syömään • Viihtymään